Menu

Filters

Dit is de aanbieding

Een hand met daarin een prachtig verpakt cadeautje breekt door een wand van papier

We zouden het geweldig vinden om met meer ondernemingen samen te werken om zo de ambachtelijke koffie van lokale branderijen ook naar de werkvloer te brengen. Daarom hebben we nu tijdelijk een hele mooie aanbieding voor bedrijven. Wanneer u een jaar lang uw koffie bij ons bestelt dan krijgt u van ons een koffiemachine tegen inkoopprijs! Wij zorgen er dan voor dat de koffie op het werk perfect wordt geregeld met een goede machine, ondersteuning, nazorg en natuurlijk fantastische koffie.

Zo werkt het

  • Samen met u brengen we uw wensen en koffiebehoefte in kaart. Op basis van deze gegevens bepalen we de geschatte hoeveelheid koffie die u in een jaar zal verbruiken.
  • We spreken met elkaar af dat wij u deze hoeveelheid koffie mogen leveren. U bent helemaal vrij om zelf uw koffie(s) te kiezen.
  • U kiest een koffiemachine die bij uw behoefte en uitstraling past. Wij kunnen u hierbij natuurlijk adviseren.
  • Wij brengen u een offerte uit met het prijsvoorstel.
  • Na acceptatie van de offerte doet u een betaling voor uw koffiemachine en de installatiekosten. Voor de machine betaalt u slechts de inkoopprijs.
  • Wij installeren uw koffiemachine en stellen deze voor u af.
  • Uw koffie betaalt u in abonnementsvorm per automatische incasso. Maandelijks of per twee weken vindt er een levering en bijbehorende afschrijving plaats. U kunt uw abonnement altijd tijdelijk pauzeren wanneer u even geen koffie wilt ontvangen, bijvoorbeeld omdat uw bedrijf gesloten is.
  • Na een jaar kijken we hoeveel koffie u werkelijk heeft verbruikt. Is dat minder dan afgesproken? Geen probleem natuurlijk als we met elkaar blijven samenwerken. Stopt onze samenwerking? Dan sturen we u een factuur voor het resterende bedrag.

Vragen?

Heeft u vragen over deze aanbieding? Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Personal Blend
+31 (0)10 31 19 605
mail@personalblend.nl

Copy link
Powered by Social Snap