Menu

Filters

Méér mogelijkheden en méér smaak

Met ons ruime aanbod van verschillende lokale koffiebranderijen wilt u misschien ook wel eens een andere mooie koffie proberen. Dat kan! Met onze service bent u helemaal vrij om van branderij of koffie te wisselen. Zo kunt u ook op het werk met elkaar de mooiste ambachtelijke koffies ontdekken en u onderscheiden met echt goede koffie.
We bieden u graag een oplossing op maat. Ter inspiratie vindt u hieronder enkele mogelijkheden. Heeft u een andere wens of vraag? Neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag!

Informatie aanvragen

Ondersteun de thuiswerkers

Koffiepakketten voor de thuiswerkplek

Verwen de thuiswerkers met goede koffie! Met een origineel koffiepakket vol bijzondere en vers gebrande koffies maakt u een origineel gebaar.
Thuiswerkplek

Drink lokaal gebrande koffie

In iedere vestiging lokaal gebrande koffie

Support lokale ondernemers bij u in de buurt! We gaan graag voor u op zoek naar geschikte koffiebranderijen die zich in de buurt van uw vestigingslocaties bevinden.
Support locals

Proef de koffie van het seizoen

Ontdek verschillende koffies

Koffie is net als wijn een natuurproduct en het aanbod wisselt regelmatig. Ontdek samen met uw collega's verschillende bijzondere koffies. Wat wordt de favoriet?
Team building

Voor iedere situatie een goede machine

Hieronder ziet u enkele koffiemachines de wij u kunnen aanbieden. Een ruimer aanbod vindt u op de pagina koffiemachines. Heeft u speciale wensen? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Copy link
Powered by Social Snap